Toata vara te premiem!Dovedește-ne că ești un gamer de cursă lungă și poți câștiga trei trotinete electrice  și trei tastaturi mecanice gaming Razer Chroma. Vara aceasta te aducem și mai aproape de lumea magică a jocurilor, dar și a luptei pentru premii. Cu fiecare joc în plus, șansele tale de câștig cresc. Află regulamentul promoției aici.

Pot participa la această promoție toți clienții StarNet care utilizează Pc-ul, consolele sau realitatea virtuală.

Pe lângă PC-uri și console de ultimă generație pe care să joci jocul preferat, la noi vei găsi mereu un mediu distractiv și competitiv. Atunci când vrei să te relaxezi, să uiți de examene sau de treburile de la birou, să faci ceva diferit, vino singur sau cu gașca și aventurează-te în anturajul gamerilor adevărați. Vino acum la Starnet, intră în arena gamerilor și luptă pentru a fi învingător!

Te  așteptăm în sălile Gods Room cu monitoare  144hz 1ms, cpu i7 și i5, ssd samsung pro de 1tb, tastaturi mecanice Razer și Dragon Vara, mouși Logitech, A4Tech și placi video GTX1080, 1060, 970; iar în Gladiators și Pirates Room te asteptăm cu monitoare 2ms, cpu i5, hdd 1tb 7200 rotații, placi video Gtx 960 și 760, mauși Logitech și A4tech, tastaturi Lord Gaming Luminoase.

 

Toți participanții ce nu dețin cont StarNet se pot înscrie în concurs aici:

Verifică șansele tale:
Postari recente