Regulament concurs ,,Câștigă viteză”

Regulament concurs  Toata vara te premiem! Câștigă Viteză!
in care Starnet va oferi trei tastaturi Mecanice Chroma Razer si trei Trotinete electrice,  in trageri la serti ce vor avea loc intre 1-si 5 ale lunii pentru luna care a trecut.
Acest concurs se adresează cetațenilor români și străini care sunt clienți Starnet, au cont valabil Starnet sau folosesc time code pentru utilizare sporadică.
StarNet poate modifica, anula, schimba sau retrage orice parte a acestui reglament sau a promoției. Starnet nu poate fi făcut răspunzător pentru nici un incident legat de contul sau time coduri, validarea acestora sau erorile de soft care pot apărea pe parcursul desfășurării promoțiie cu toate eforturile pe care Starnet le va depune pentru o buna desfășurare a acestui concurs/promoție.
Angajații Starnet și rudele lor de până la gradul 3 nu pot participa la nici un fel de extragere, concurs, tombolă, organizată de StarNet făra acordul scris al conducerii Starnet, pentru a fi eliminate oprice suspiciuni de favorizare a unor concurenți.
Toți clienții Starnet care au cont vor putea verifica periodic șansele de castig pe care le vor acumula în cadrul acestui concurs prin intermediul programului de contorizare.
Toți clienții Starnet care nu au cont se pot înscrie cu nr de telefon și timecodul cumparat pe situl starnet-iasi.ro
Pentru fiecare ora petrecută în Starnet chiar dacă este cu un voucer gratuit de reducere totală sau parțială va aduce o sansă de caștig. Fiecare sansă de câstig se va adauga contului sau nr. de telefon folosit pentru înregistrare.
Toate taxele impuse de statul Român asupra caștigurilor din tombole sau concursuri vor fi achitate de castigători sau tutorii acestora dacă nu au vârsta de 18 ani.
 StarNet va pastra facturile pentru toate premiile si  va oferi primiile doar prin proces verbal de predare primire.
Regulamentul va suferi pâna la înregistrarea la Notariat modificări și adăugiri.

Postari recente