Starnet organizeaza petreceri pentru copiii inteligenti!

Un pusti pasionat de jocuri este ceva firesc in ziua de astazi, jocul fiind un mod si un pretext de socializare foarte la moda, care dezvolta abilitati sociale, creste puterea de concentrare si familiarizeaza copiii pentru lucrul in echipa.
StarNet lanseaza oficial un concept de petrecere pentru copii, unic in Iasi. Acesta le ofera ocazia de a-si consolida prieteniile, invatand sa isi armonizeze reactiile cu ceilalti, sa ia decizii sau sa isi asume diverse responsabilitati. Toate acestea se intampla intr-o echipa, pustii invatand sa coopereze sau sa-si cultive si sa-si manifeste insusirile de lider, coordonator sau initiator, experimentand fiecare joc diferit, profitand din plin de senzatia minunata pe care o pot da facilitatile oferite de StarNet.
Daca pana acum organizarea unei petreceri cu jocuri era o problema, StarNet isi pune la dispozitie locatii moderne, dotate cu cele mai tari console de joc si calculatoare. Avem o sumedenie de jocuri, dintre cele mai diverse, astfel incat putem incanta fiecare copil. Dispunand de confortul necesar, aer filtrat si mobilier adecvat, aflandu-se intr-o zona sigura, pustii se pot distra si pot invata lucruri noi alaturi de parinti, descoperind impreuna aventura pe care StarNet o garanteaza, pana cand buricele degetelor vor trezi zambete de satisfactie.
Pentru o petrecere pe masura exigentelor pustilor, fa acum o rezervare la telefon 0746.886.939.
Ofera-i copilului tau petrecerea potrivita si nu o va uita niciodata!

Postari recente