StarNet prezinta HTC Vive si Oculus Rift

In dorinta de a ne perfectiona si de a imbunatati experienta StarNet, anuntam cu placere achizitia noilor noastre echipamente:

  • HTC Vive
  • Oculus Rift

Ei bine, poate va intrebati ce fac sau ce sunt aceste dispozitive, asa ca, voi explica pe scurt ce inseamna realitatea virtuala.

Realitatea virtuala (Virtual Reality sau prescurtat VR) este una din tehnologiile de ultima generatie, care cunosc o dezvoltare incredibila si o popularitate crescanda. Asa cum se poate subinÈ›elege din nume – realitate virtuala – prin intermediul acestei tehnologii vei putea sa experimentezi o realitate care nu exista, creata de un calculator.

Spre desosebire de realitatea augmentata (AR), care permite suprapunerea unei realitati artificiale (virtuale) peste cea reala, realitatea virtuala nu este conceputa pentru a extinde realitatea asa cum o putem percepe cu ochii, urechile si celelalte simturi, ci recreeaza o realitate in totalitate separata de cea fizica.

Aceste noi dispozitive (HTC Vive si Oculus Rift) fac posibila realizarea acestei realitati virtuale.

Suntem foarte fericiti de noile noastre “jucarii”, speram ca si voi sunteti. Abia asteptam sa ne bucuram impreuna de aceasta tehnologie.

Daca esti curios sau vrei sa incerci acest nou serviciu, te rugam sa vizitezi locatia StarNet din Iulius Mall, Parter.

Postari recente