Vremuri noi, jocuri noi

Vino sa joci cele mai noi jocuri pe cele mai tari pc-uri si console. Ne-am completat portofoliul de jocuri cu nume si versiuni noi. Iata cateva dintre acestea:

Overwatch

Eroii din toata lumea se reunesc pentru a readuce pacea. Lupta, stiinta si aventura se imbina intr-o combinatie memorabila.

The division

Cand crezi ca totul se prabuseste in urma unei epidemii ce cuprinde new yorkul, este momentul sa inceapa misiunea ta de a lupta impotriva virusului si a unei uriase conspiratii care l-a creat.

Blade & soul

Artele martiale capata o noua dimensiune. Alege-ti un scop, iar ca master te vei alatura armatei pentru a lupta impotriva inamicilor.

Armored warfare

Þntr-o lume coplesita de razboaie, in care nu esti nicaieri in siguranta, te inrolezi si lupti cu tancurile pentru a aduce din nou pacea.

Youtubers life

Viata de youtuber este foarte solicitanta, dar plina de satisfactii. Youtubers life este un simulator in care te vei antrena sa simti gustul succesului.

World of warships

Þntr-o lume periculoasa, va trebui sa lupti cu avioane, tancuri sau forte maritime in functie de moment, aliante sau strategie. Ataca pe toate flancurile sa te asiguri ca victoria este a ta.

Dark souls iii

Lords of cinder revin in acest al treilea opus al excelentei serii de jocuri action rpg dark souls. Vino sa simti intunericul acestei lumi fantastice.

Vom fi la curent mereu cu tot ce se intã¢mpla in lumea jocurilor. Vom avea mereu cele mai bune si noi tehnologii si vom asigura eroului din tine cele mai noi jocuri si lumi. Daca sunt jocuri pe doresti sa le joci la starnet, da-ne un semn.

 

Postari recente