La noi te simti mai bine ca acasa

check-in

           Pași pentru a participa:

 1. Dai check-in în Starnet 
 2. Trimiți mesaj paginii de facebook Starnet și aștepți ca un admin să valideze înscrierea ta
 3. Primești răspuns cu cod promoțional în valoare de o oră în Starnet.
 4. Te distrezi! 😀

 

Termeni si conditii campanie „ La noi te simti mai bine ca acasa”

 1. Organizatorul Campaniei

Organizatorul Campaniei „La noi  te simti mai bine ca acasa” denumita in continuare “Campania” este SC Starnetis SRL, detinator al Starnet (denumita in continuare “Starnet”, “Organizatorul”). Mai multe detalii despre SC Starnetis SRL sau informatiile de contact le puteti gasi pe siteul www.starnet-iasi.ro . Campania se va derula in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, ale carui termeni si conditii sunt obligatorii pentru toÅ£i participanÅ£ii.

 1. Scopul campaniei

Scopul principal al campaniei este acordarea de beneficii primilor 100 de persoane care intră în contact cu oferta Starnet și dau check-in în oricare dintre cele trei locații Starnet.

 1. Beneficiile campaniei

Campania este adresata tuturor persoanelor care dețin un cont de Facebook cu mai mult de 200 de prieteni și care efectuează acțiunea de check-in, public pe pagina personală. Beneficiul acordat de Starnet constă în acordarea echivalentului a o oră gratuit în oricare dintre locațiile noastre în conformitate cu următoarele: în momentul în care utilizatorul își dă check-in trebuie să contacteze pentru verificare prin mesaj administratorul paginii de facebook Starnet urmând să primească un cod promoțional, pe care introducându-l în sistem va rezulta într-un bonus promoțional echivalentul în STELE a o oră. Specificăm că titlul campaniei este promoțional și reflectă echivalentul bonusului, sistemul nostru nepermițându-ne să încărcăm conturile direct cu timp sau credit pentru a evita complicațiile fiscale.

 1. Durata Campaniei

Campania este valabila incepand cu data de 12 August, pe o perioada nedeterminată. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe în orice moment campania, fără nici un fel de notificare în prealabil sau să modifice termenii și condițiile campaniei.

Orice modificari la Campanie vor intra in vigoare in momentul comunicarii lor prealabile catre participanti prin afisare pe site-ul  www.starnet-iasi.ro . Modificarile aduse Campaniei nu vor afecta participantii care au folosit beneficiile Campaniei pe durata cand aceasta a fost activa conform conditiilor prezentate in oferta de servicii turistice acceptata de acestia.

  

 1. Servicii promotionale ce fac obiectul Campaniei
 • Vouchere promoÈ›ionale cu valoarea de o oră, utilizate nominal ce vor fi primite doar o singură dată per persoană;
 1. Dispozitii finale

Orice reclamatie cu privirea la desfasurarea campaniei trebuie adresata pe email la adresa contact@stnet.ro sau la sediul Starnet din Targu Cucu..

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si beneficiarii ce fac obiectul acestei campanii se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Iasi. Regulamentul Campaniei este disponibil, cu titlu gratuit, pe pagina de web a Starnet  www.starnet-iasi.ro .