Termeni si conditii Glory Days

Termeni si conditii campanie „Glory Days”

  1. Organizatorul Campaniei

Organizatorul Campaniei „Glory Days” denumita in continuare “Campania” este SC Starnetis SRL, detinator al Starnet (denumita in continuare “Starnet”, “Organizatorul”). Mai multe detalii despre SC Starnetis SRL sau informatiile de contact le puteti gasi pe siteul www.starnet-iasi.ro . Campania se va derula in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, ale carui termeni si conditii sunt obligatorii pentru toÅ£i participanÅ£ii.

  1. Scopul campaniei

Scopul principal al campaniei este organizarea unui cadru competitional de jocuri digitale pentru comunitatea StarNet si nu numai.

  1. Beneficiile campaniei

Campania este adresata tuturor persoanelor care dețin un cont StarNet și care efectuează înregistrarea la unul dintre cele patru evenimente în sistemul nostru. Starnet, ca și organizator își asumă în prealabil toate aspectele organizatorice și de logistică ale evenimentelor, contractarea sponsorilor și asignarea zilei în care competiția va avea loc. Premiile sunt constituite din periferice, vouchere de bunuri sau servicii.

  1. Durata Campaniei

Campania este valabila incepând cu data de 8 Octombrie pe întreaga perioadă a evenimentelor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe în orice moment campania, fără nici un fel de notificare în prealabil sau să modifice termenii și condițiile campaniei.

Orice modificari la Campanie vor intra in vigoare in momentul comunicarii lor prealabile catre participanti prin afisare pe site-ul  www.starnet-iasi.ro . Modificarile aduse Campaniei nu vor afecta participantii care au folosit beneficiile Campaniei pe durata cand aceasta a fost activa conform conditiilor prezentate in oferta de servicii turistice acceptata de acestia.

 

  1. Servicii promotionale ce fac obiectul Campaniei
  • Primii 40 de participanÈ›i înscriÈ™i la fiecare competiÈ›ie vor primi 10 stele;
  • Premiile din partea Genesis È™i Marvo vor fi distribuite fără limită de level în sistemul StarNet;
  • Pentru celelalte premii, StarNet își arogă dreptul de a anunÈ›a levelul necesar revendicării acestora de către participanÈ›i;
  1. Dispozitii finale

Orice reclamatie cu privirea la desfasurarea campaniei trebuie adresata pe email la adresa contact@stnet.ro sau la sediul Starnet din Targu Cucu..

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si beneficiarii ce fac obiectul acestei campanii se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Iasi. Regulamentul Campaniei este disponibil, cu titlu gratuit, pe pagina de web a Starnet  www.starnet-iasi.ro .